Камен Во, Дим и Мариус влюбени в игумен с огромен член

Бокачо би написал наново своя "Декамерон", ако стане от гроба и дойде да види какви ги вършат в манастирите българските попове. Яки хомооргии от сутрин до мрак развращават най-големите родни храмове. В сензационна изповед пред в. "Уикенд" бивш монах, прекарал повече от 15 години по храмовете и в администрацията на Светия синод, разказва скандални истории.

"Напуснах отвратен системата. Най-големите безбожници се укриват в храмовете ни", казва бившият Божи служител. Поредицата от скандални разкрития започва с негов разказ за разврата, който тече в Преображенския манастир.

Най-известната дестинация за родните ВИП гейове вече не са селските бани от рода на Кюстендилската Чифте баня, където вилнееше Владо Кузов, Хасковските, Сливенските и Благоевградските минерални бани и тем подобни, а... Преображенският манастир! Храмът, намиращ се до Велико Търново, от години се е превърнал в арена на чутовни мъжки оргии, каквито надали е имало и в изпепелените от Божия гняв Содом и Гомор.

Циркулиращият от години мит за надарения като кон игумен на манастира отец Ге(орги)й кара родните хай гейове да не заспиват нощем и често-често да прескачат до старата ни престолнина. Звездни величия като Камен Воденичаров, Мариус Куркински, Дим Дуков и сие са си заплюли "дядо Гейо" (най-новият прякор на калугера) и често го ощастливяват с присъствието си.

Най-любимият любовник на дядо Гейо е Камен Во, който направи пъртина до манастира... Освен че прави дарения на манастира, Камен спретна и няколко документално-исторически филма за обителта, една от които бе и дипломната му работа, с която наскоро завърши НАТФИЗ като режисьор.

Игуменът беше и чест гост в някои ТВ предавания на шоумена, особено навремето, когато Камен беше още в "Каналето". Двамата били толкова хлътнали един (в) по друг, че се чували всеки ден по мобилките.

Жежките страсти се развихряли и траели по цели нощи, като в груповите оргии се включвали и млади и надарени семинаристи (къде по желание, къде по принуда)... По-отраканита Божи служители се прежалвали, за да си създадат връзки и да растат след време в йерархията и в монашеската кариера. Някои от тях споменават под сурдинка, че Георгий бил толкова ненаситен и потентен, че бая ги озорвал. Дядо поп бил свръхнадарен - оная му работа, щом се вдърви, набъбвала до 25 сантиметра! Заради гигантския член семинаристите сложили втори прякор на перверзния поп - Распутин.

Дядо Гейо клател неуморно и можел да вилнее по цяла нощ в кревата неизтощимо, без значение колко пъти стигал до еякулация, казват минали през одаята му. Това било манна небесна за звездните му любовници, които тръбели наляво и надясно, че най-накрая си намерили баш майстора.

С други две хай богомолки Дим Дуков и Мариус Куркински дядо Гейо пътувал до морето, където наемали луксозни апартаменти по курортите и там се отдавали на луди вакханалии. Понякога Мариус и Камен си скубели косите в противоборство кой да вземе по-големия дял от сърцето и члена на монаха.

Нощните разгули били поливани обилно с вино и марихуана. Останалите простосмъртни пилигрими нямали шанс да се вмъкнат под завивките и рогозките на монаха, който то такава степен се пристрастил към ВИП дупета, че изобщо не колапурдисва обикновените хомосексуалисти, които се тръшкат и вайкат пред вратите на килията му.

Местните хора се кръстят и вайкат, че не са случайни бедствията, сполетяли манастира преди години. Голяма скала се срути от близките склонове и помете хотелската част на манастира - точно там, където са ставали гей пиршествата. Въпреки знака от Бог, игуменът ни най-малко не се притеснил, ами продължил да безобразничи в храма.

No comments: