Икона. Гей икона. Дейвид Бекъм си показа дупето


Дейвид Бекъм е доста ексцентрична личност. Заедно със съпругата си Виктория двамата обожават да са модни икони, провокативни, да позират доста разголени и смели.

Понякога обаче техните провокации са малко прекалени.

Пример за това е поредната медийна изява на Дейвид Бекъм, която хвърли в смут неговите фенки, след като лъсна гол на корицата на известното британско гей списание "Атитюд".

На една от снимките халфът на Ел Ей Галакси е яхнал стол с лице към облегалката, показвайки една от любимите си татуировки, а именно тази с името на първородния му син Бруклин.
"За мен е страхотна чест да съм гей икона", признава звездата, цитиран от Gol.bg.

"Добре осъзнавам женската част в мен и нямам проблем с това. Смятам, че в наши времена това е нормално и така трябва да бъде", реди още откровения бившият халф на Реал Мадрид.
В британския и американския шоубизнес има неписано правило, че за дастане някой звезда, той първо трябва да бъде харесан от гей обществото. Явно Дейвид доста бързо е схванал този принцип и усилено работи върху него. Особено, след като се пренесе зад Океана.

Неотдавна той и съпругата му Виктория позираха предизвикателно пред обектива на един от най-известните майстори на еротични снимки Тери Ричардсън.

No comments: